Levertijd en Verzending

Bij een bestelling op werkdagen voor 16:00 uur wordt jouw pakket op dezelfde dag nog verzonden. Hierbij hanteren wij een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Op sommige drukke dagen (denk daarbij rond de feestdagen, hevige sneeuwval of een wereldwijde pandemie) kan er worden afgeweken van het beloofde levertijd. Hier hebben wij helaas geen inspraak in en vragen wij begrip om dan nog een dag te wachten.

Indien het een klein product betreft zal dit worden bezorgd als brievenbuspost. Voordeel hiervan is dat je niet thuis hoeft te zijn.

In Nederland betaal je een tarief van €4,95 aan verzendkosten. Bij een bestelwaarde vanaf €50,- zijn de verzendkosten gratis!

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor te wijzigen.