Retourneren

Klanten hebben het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is jouw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Stuur deze dan ook niet meer retour!

Mocht je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel toe zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Mits het past, kun je deze ook in een brievenbuspakket opsturen.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via het contactformulier met daarin graag het volgende:

In het onderwerp regel vul je in: “retourzending” en geef je de volgende gegevens weer:

  • Naam
  • Ordernummer
  • Reden van retour (niet verplicht, maar van feedback worden wij altijd beter!)
  • Gewenste oplossing (bijvoorbeeld: geld terug of omruiling)

Je krijgt dan retour instructies van onze klantenservice!

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na het ontvangen van jouw retour terugstorten mits het product ook in goede orde retour is ontvangen.